Hos Profilrekruttering har vi optimeret de ”Gamle dyder” og tilpasset dem den nyeste teknologi.

 

 

Det unikke ved systemet

”Vi har nytænkt Rekrutteringsprocessen”

Hos Profilrekruttering har vi optimeret de ”Gamle dyder” og tilpasset dem den nyeste teknologi.

Vores professionelle research identificerer og kontakter markedets bedste kandidater – uanset om specifikke kompetencer er en mangelvare eller ej.

Ekspertise i Research, databasestyring og sociale netværk muliggør en helt unik kandidatsøgning.

Og Profilrekrutterings ”Online Interview” gør det enkelt og nemt for de bedst egnede kandidater, der typisk ikke er aktivt jobsøgende, at søge stillinger hos vores kunder.

Via vores ”Online Interview” screeningssystem sorteres kandidaterne ved hjælp af jobspecifikke spørgeteknikker og indledende personlighedsanalyser.

Efterfølgende hensigtsmæssige analyser og tests danner grundlag for personlige dybdeinterviews og udvælgelse af de bedst mulige kandidater til præsentation for virksomheden.

Vi varetager den endelige mødefacilitering og sparring i udvælgelsen af de endelige medarbejdere og leverer forslag til onboarding og fastholdesesplan.

Alle vores ydelser leveres med 3-12 måneders genbesættelsesgaranti. Kundens sikkerhed for vores kvalitet! Og en sikkerhed du ikke opnår, hvis du rekrutterer selv!

Kort fortalt:

”Nyt koncept med anvendelse af ny teknologi, der både forbedrer produktet og øger omkostningseffektiviteten – med garanti… ”

 Vi er eksperter i at lave den helt rigtige match. Vores rekrutteringsproces giver størst mulig sandsynlighed for at finde den rigtige kandidat.

Profilrekruttering

Hos os er forløbet tilrettelagt med en indledende proces, hvor alle ansøgere vurderes ens. Uanset hvem du er og hvornår du søger.

Profilrekruttering

Du får svar med det samme, om du er gået videre til det næste niveau. På den måde undgår du at skulle gå og vente på en afklaring.

Profilrekruttering