Om os

Hos Profilrekruttering matcher vi de rette kandidater med vores kunders behov.

Om os

Profilrekruttering handler om at gøre jobsøgning så målrettet, effektiv og vellykket som muligt – hvad enten du er kandidat eller arbejdsgiver.

Profilrekruttering består af et team med solid erfaring fra erhvervslivet. Vores mandskab dækker et bredt felt fra HR, personaleledelse over indkøb, administration og produktion til salg. Det betyder, at vi kan deltage aktivt – proaktivt – i både stillingsbeskrivelse og udvælgelse af kandidater, så jobsøgerne rammer det optimale match med arbejdsgiverens strategiske behov.

Med grundig, kyndig og positiv analyse sammensætter vi en unik online-ansøgningsformular til alle opslåede stillinger, som garanterer vores kunder et overskueligt og højt kvalificeret kandidatfelt til personlige samtaler. Samtidig får kandidater, som ikke matcher den aktuelle jobansøgning, en hurtig tilbagemelding, så de kan fortsætte deres søgning i andre retninger.

 

Mød teamet

Jesper HansenJesper Hansen

 

 

 

 

Jesper Hansen har en social humanistisk uddannelse fra Aalborg Universitets Center. Lederaspirant og efterfølgende personalekonsulent og indkøber i Dansk Supermarked. Har siden siddet i stillinger som markedschef med ansvar for det danske marked i Toms Chokolade. Jesper bor med sin familie på et nedlagt landbrug syd for vejle, hvor hans hustru driver Vejle Golf Bed & Breakfast. Jesper er tidligere topspiller i badminton og bruger meget af sin fritid på golf, både som spiller og som frivillig. Har et positivt menneskesyn og oplever at langt de fleste mennesker vil gøre meget for at leve op til de positive forventninger, som omgivelserne stiller til dem.

 

Stig Brogård Andersen  Stig Brogård Andersen

Stig Brogård Andersen er freelance Headhunter hos Profilrekruttering. Stig er uddannet officer i kamptropperne, civilingeniør og Ph.d. fra Aalborg Universitet. Har tidligere været produktionschef hos N.P. Utzon samt administrerende direktør i Stouby A/S og fabrikschef hos Dovista. Stig bor med sin hustru i bakkerne nord for Vejle, hvor han nyder den danske natur. I fritiden spiller han golf i Vejle Golf Club, hvor han som formand for bestyrelsen gennem de seneste år har arbejdet med udvikling af klub- og banefaciliteter. Stig oplever, at mennesker vokser med opgaven – det har han selv prøvet – og han tror på, at alle med den nødvendige støtte kan nå de mål, de sætter.Vi er eksperter i at lave den helt rigtige match. Vores rekrutteringsproces giver størst mulig sandsynlighed for at finde den rigtige kandidat.

Profilrekruttering

Hos os er forløbet tilrettelagt med en indledende proces, hvor alle ansøgere vurderes ens. Uanset hvem du er og hvornår du søger.

Profilrekruttering

Du får svar med det samme, om du er gået videre til det næste niveau. På den måde undgår du at skulle gå og vente på en afklaring.

Profilrekruttering