I forbindelse med præsentation af kandidater får du en oversigt over alle relevante oplysninger til brug for den rigtige ansættelse

Skræddersyet Onboarding

Rekruttering og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft bliver en af de største enkeltstående udfordringer for mange virksomheder i nær fremtid.

Små fødselsårgange, øget afhængighed af specialkompetencer og know-how, globalt arbejdsmarkedsperspektiv, større konkurrence om medarbejderne og øgede omkostninger på rekruttering, sammen med den gode forretning i hurtigt at accelerere nye medarbejdere til ”resultatskabere” og fastholde dem, understreger vigtigheden af at ”Onboarde” effektivt.

Profilrekrutterings Onboardingprogram sikrer via en detaljeret, struktureret 12 mdrs. Plan, gennemført med sikker hånd, at den nye medarbejder trygt og hurtigt integreres og arbejder resultatskabende mod klart definerede mål.

Vores skræddersyede Onboardingprogram integrerer – informerer – oplyser – præciserer krav, mål og succeskriterier – tilbagemelder – forventningsafstemmer – oplærer – fastholder – kulturdanner – skaber resultater. Og tilfredse medarbejdere.

Og vi sikrer at planen bliver fulgt og udført.

Det er god forretning.

 Vi er eksperter i at lave den helt rigtige match. Vores rekrutteringsproces giver størst mulig sandsynlighed for at finde den rigtige kandidat.

Profilrekruttering

Hos os er forløbet tilrettelagt med en indledende proces, hvor alle ansøgere vurderes ens. Uanset hvem du er og hvornår du søger.

Profilrekruttering

Du får svar med det samme, om du er gået videre til det næste niveau. På den måde undgår du at skulle gå og vente på en afklaring.

Profilrekruttering