På baggrund af den indledende fase, inviteres de bedst egnede kandidater til et personligt interview, hvor vi går i dybden med jobbet og afstemmer kandidatens og  virksomhedens forventninger.

Det Personlige interview

Formålet med det personlige interview, er at vurdere om kandidat og job matcher hinanden og samtidig at give kandidaten mulighed for at uddybe sine faglige og personlige kompetencer i forhold til Jobprofilen. Under samtalen afdækkes det umiddelbare match mellem kandidaten og jobbet, ex. styrker og begrænsninger, motivation og arbejdsform.

Det Personlige Interview hos Profilrekruttering vil typisk indeholde 4 hovedpunkter:

  • Tilbagemelding på de PersonProfilAnalyser, der er udfyldt i forbindelse med online ansøgningen
  • Præsentation af virksomhed og stilling
  • Uddybning af det virtuelle interview
  • Gennemgang af CV og øvrige bilag

Samtalen foregår åbent og ærligt og med plads til plads til spørgsmål omkring virksomhed, løn, karrieremuligheder mv. Det er vigtigt, at der under samtalen bliver givet et klart billede af både kandidaten og virksomheden, så det rigtige match kan findes.

Mange kandidater sidder allerede i et job, når de sender en ansøgning til et nyt job. De er derfor som oftest uinteresseret i, at det skal komme frem, at de er jobsøgende. Hos Profilrekruttering videregives kandidatens oplysninger IKKE til virksomhed eller andre interessenter før efter 1. samtale og IKKE med mindre kandidaten har givet sit samtykke hertil.

 

 Vi er eksperter i at lave den helt rigtige match. Vores rekrutteringsproces giver størst mulig sandsynlighed for at finde den rigtige kandidat.

Profilrekruttering

Hos os er forløbet tilrettelagt med en indledende proces, hvor alle ansøgere vurderes ens. Uanset hvem du er og hvornår du søger.

Profilrekruttering

Du får svar med det samme, om du er gået videre til det næste niveau. På den måde undgår du at skulle gå og vente på en afklaring.

Profilrekruttering